Matematik

logaritemeregneregler??

25. april 2016 af gfjnvfjdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

log(ax-d*1+   s/ax-s^2)=  log(ax-d ^2)+ s  hænger det sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2016 af Stats

log(a + b) kan ikke omskrives.

Derimod:

log(a·b) = log(a) + log(b)
log(ab) = b·log(a)
log(a/b) = log(a) - log(b)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: logaritemeregneregler??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.