Matematik

Grønland problemregning 2015

28. april 2016 af serhaty121 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej, jeg har fået en problemregning fra 2015 som egenlig bare hedder " Folkeskolens afsluttede prøve april- juni 2015 problemregning" den omhandler om brandvæsen osv. Er der evt nogle som har navet den og kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

Hvis du vedhæfter billeder, kan vi godt hjælpe. 


Svar #2
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Den ser sådan ud :)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

Kan du måske tage et billede lidt tættere på og så evt. vende det om, så man kan læse, hvad der står?


Svar #4
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Har du lavet opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2016 af OliverHviid

Hvis man højreklikker på billedet og derefter klikker på "Åbn billede på en ny fane", så vil billedet blive vendt automatisk.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

Nej, men jeg går ud fra, at jeg godt kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2016 af OliverHviid

serhaty121, prøv at forklare hvad for nogle delopgaver der volder dig problemer, så bliver det lettere for os at hjælpe dig.


Brugbart svar (8)

Svar #8
28. april 2016 af 656

Opgave 1.1

30-3-6-1-5=15

Opgave 1.2 

5/30

Opgave 1.3

8/32*100=25 %

Opgave 1.4

1967+50=2017


Svar #9
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Kan i også lave andre opgaver jeg vil sende til jer nu? Jeg har virkelig brug for det. PS: de spørgsmål hvor der kommer noget med at tegne eller bruge svarark behøves i kkke at lave
- på forhånd tak

Svar #10
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Opgave 4:
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #11
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Opgave 5:
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #12
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Opgave 6:
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (3)

Svar #13
28. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

Prøv at give dine egne bud. Jeg har svært ved at tro på, at du lærer noget, hvis vi giver dig alle svarene. Opgaverne burde være lige til at løse. 


Svar #14
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Problemet er bare det skal afleveres snart og jeg vil selfølgelig gå igennem spørgsmålene. Mener bare jeg har brug for mere end inspiration.

Brugbart svar (0)

Svar #15
28. april 2016 af OliverHviid

Du må da være i stand til at lave nogle af opgaverne selv???


Svar #16
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Har indtil videre lavet fra opgave 1-4, mangler bare resten, og ja du har ret. Har haft travlt på det seneste da en meget tæt gik bort.

Svar #17
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Men håber i kan lave nogle af dem da jeg virkelig har brug for det

Svar #18
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Her er hvad jeg fandt frem til i opgave 4( håber i vil rette)
4.1
45/15= 3


4.2
6*6*3,14= 113,04


4.3

4,2*4,2*15*3,14= 830,844

4.4

32 liter

Brugbart svar (7)

Svar #19
28. april 2016 af OliverHviid

4.2 Husk at subtrahere afstanden fra den yderste cirkel til åbningshullet og husk også dine enheder.

4.3 Som i 4.2: Husk dine enheder - ellers går der koks i den.


Svar #20
28. april 2016 af serhaty121 (Slettet)

Forstår ikke helt det med subtrahere

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.