Matematik

Ligning - trigonometrisk

03. maj 2016 af nera (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg følgende ligninger:

a) cos(x)+sin(2x)=0 og

b) 2*sin(2x)-3*sin(x)=0

c) 5*cos(x)^2-sin(x) = 4

d) 2*sin(x)+cos(x)^2 = 0

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2016 af peter lind

I de to første brug reglem om sinus(2x) til at omskrive det til et produk af sinus og cosinus. Derefter kan du sætte henholdsvis sinus og cosinus ud foran en parentes. brug til sidst nulreglen

I de to sidste brug at sin2(x)+cos2(x) = 1


Skriv et svar til: Ligning - trigonometrisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.