Fysik

universet

07. maj 2016 af mathiasschulter (Slettet) - Niveau: C-niveau

heeye folk! kan I hjælpe...

Ved ikke hvordan jeg skal regne denne her?

En stjerne befinder sig i afstanden 2.45*1016 km fra jorden og har den absolutte størrelsesklasse M= -3.8
1. Hvad er afstanden til stjernen i lysår og parsec?

1 parsec giver 3,262 lysår 

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2016 af mathon

                     1\; pc=3{,}08568\cdot 10^{13}\; km=3{,}26163\; lys\aa r


Svar #2
07. maj 2016 af mathiasschulter (Slettet)

#1

                     1\; pc=3{,}08568\cdot 10^{13}\; km=3{,}26163\; lys\aa r

hvor får du 1013 fra? ;)

 

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2016 af peter lind

Du har jo fået svar i din tidligere tråd


Skriv et svar til: universet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.