Matematik

Bestem arealet

11. maj 2016 af bohemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Sidder med denne opgave nu og kan ikke komme videre.

Nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak :)

?_a^b¦?f(x)-g(x)dx?\int_{}^{}

Vedhæftet fil: bestem arealet.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2016 af mathon

a)
        
      Områdeareal
                                 A=\int_{1}^{3}(g(x)-f(x))\mathrm{d}x

                                 A=\int_{1}^{3}(2\sqrt{x}-0{,}5x^{1{,5}})\mathrm{d}x=\left [\frac{4}{3}x\sqrt{x}-\frac{1}{5}x^2\sqrt{x} \right ]_{1}^{3}


Svar #3
11. maj 2016 af bohemi (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Bestem arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.