Matematik

Modulus og argument

16. maj 2016 af mov92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er modulus og argument af e^{-i}?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2016 af Toonwire

\\\text{cos}(1)-\text{sin}(1)i~~\Rightarrow ~~ \theta = \text{arctan}\left(-\frac{\text{sin}(1)}{\text{cos}(1)} \right)=-1 \\r^2=\sqrt{\text{cos}^2(1)+\left(-\text{sin}(1)\right)^2}=1~~\Leftrightarrow~~ r=1


Skriv et svar til: Modulus og argument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.