Matematik

(-3)*5*(-4)=60 - Forklaring på regnestykket

14. august 2016 af PoulPoulsen123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er stødt på dette regnestykke, som jeg ved giver 60, men kan ikke finde ud af at lave en udregning til det. En der kan forklare mig hvordan man regner stykket ud?

(-3)*5*(-4)=60


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2016 af sjls

Først ganger du -3 med 5:

(-3)*5=-15

Herefter ganger du -15 med -4. Her skal du huske, at et negativt tal ganget med et negativt tal giver et positivt tal:

(-15)*(-4)=60


Svar #2
14. august 2016 af PoulPoulsen123 (Slettet)

Mange tak. Meget simpelt stykke når man lige forstår det ordenligt, men man skal jo lige igang efter sommerferien 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2016 af sjls

Det var så lidt. Det har du helt ret i. :)


Skriv et svar til: (-3)*5*(-4)=60 - Forklaring på regnestykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.