Matematik
N(t) = 4,087 • 1,498^t
16. august 2016 af
Mm98
-
Niveau: A-niveau
Hej, er der en der vil være sød at hjælpe mig med den første opgave?
Den lyder sådan:
I en model kan antallet af mobilabonnementer i Afrika beskrives ved
N(t) = 4,087 • 1,498^t
Hvor N(t) betegner antal mobilabonnementer (målt i mio.) til tidspunktet t (målt i år efter år 2002)
a) gør rede for, hvad konstanterne i forskriften fortæller om udviklingen i antallet af mobilabonnementer i Afrika efter år 2002.
Tak på forhånd :)
Hej, er der en der vil være sød at hjælpe mig med den første opgave?
Den lyder sådan:
I en model kan antallet af mobilabonnementer i Afrika beskrives ved
N(t) = 4,087 • 1,498^t
Hvor N(t) betegner antal mobilabonnementer (målt i mio.) til tidspunktet t (målt i år efter år 2002)
a) gør rede for, hvad konstanterne i forskriften fortæller om udviklingen i antallet af mobilabonnementer i Afrika efter år 2002.
Tak på forhånd :)
Svar #2
16. august 2016 af Mm98
Jamen, jeg forstår det slet ikke. Der er 3 opgaver, som lyder på samme måde, derfor vil jeg bede om hjælp til denne opgave, så jeg kan lave de andre selv. Jeg synes det er svært at forstå og det ville være rart, hvis du ville forklarer det :)
Svar #3
16. august 2016 af peter lind
Det kan du bedst selv se ved at foretage udregningerne som angivet i #1. Du kan evt. sætte x =0 i første omgang hvis det gør det nemmere
Skriv et svar til: N(t) = 4,087 • 1,498^t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
