Matematik

Mat hjælp!! Haster

16. august 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau

Hej :)

Ligningen 2X^2-8x + c = 0

1. Bestem c og løsningen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2016 af mathon

 Bestem c
                    c=8x-2x^2


Svar #2
16. august 2016 af Anonymm1

Er det svaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. august 2016 af mathias1997

Hvis du ikke kender nogen af værdierne, kan du ikke komme frem til en anden løsning end at isolere c i udtrykket som vist ovenfor.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2016 af mathon

Løsningen
                      x=\frac{-(-8)\mp\sqrt{(-8)^2-4\cdot 2\cdot c} }{2\cdot 2}

                      x=\frac{8\mp\sqrt{64-8 c} }{4}

                      x=2\mp \sqrt{4-\frac{1}{2}c}


Skriv et svar til: Mat hjælp!! Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.