Matematik

(2a+b)^2-a(4a+b)-b(3a-2b)

21. august 2016 af PoulPoulsen123 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe mig med at udregne denne her? Tror jeg er kommet frem til facit, men mine mellemregninger ser ikke helt rigtige ud

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2016 af mathon

                  4a^2+4ab+b^2-4a^2-ab-3ab+2b^2=3b^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2016 af Euroman28

(2a+b)^2-a(4a+b)-b(3a-2b)=4a^2 +b^2 + 4ab-4a^2 - ab-3ab+2b^2 =3b^2

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: (2a+b)^2-a(4a+b)-b(3a-2b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.