Matematik

Bestem en ligning

22. august 2016 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?:

Bestem en ligning for tangenten til f (x) = 1/x i punktet med x koordinat = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2016 af peter lind

Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0) +f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2016 af mathon

       f{\, }'(x_o)=-\frac{1}{{x_o}^2}             x_o=2


Skriv et svar til: Bestem en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.