Matematik

a*ab=?

24. august 2016 af WinnieJK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Når man ganger a med ab bliver det så bare ab^2?

På forhånd tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2016 af Eksperimentalfysikeren

Nej, a*ab = a*a*b = a2b, mens ab2=a*b*b.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2016 af Jensen193

Det giver: a^2b, da du ganger a*a*b, og det derfor giver a^2b


Skriv et svar til: a*ab=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.