Fysik

kJ til kWh

29. august 2016 af Lygtepæ1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner man kJ til kWh?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2016 af mathon

      1\; kWh=3{,}6\cdot 10^3\; kJ

      1\; kJ=3{,}6^{-1}\cdot 10^{-3}\; kWh


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2016 af hesch (Slettet)

Mere bekvemt er det at vide, at  1 [W*s] = 1 [J].

Herved udregnes  1 [kWh] → xxx [J] let, uden al den udenadslære.


Skriv et svar til: kJ til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.