Matematik

Hjælp til aflevering

06. september 2016 af sindy1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er på helt bar bund ved alle opgaver, en der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: matematik aflevering.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2016 af mathon

Opg 1

      a)
                     (a+2b)^2=a^2+2\cdot a\cdot 2b+(2b)^2

      b)
                     3a -5a-2b+a^2\;


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2016 af mathon

Opg 2
              Du har for
                                  y=a\cdot x+b

                                  4=a\cdot 1+b
                                  1=a\cdot 0+b
                         


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.