Matematik

Andengradsligning

11. september 2016 af AZ12 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej,
Er der en, som kan hjælpe med at regne den her ligning ud?

X^2-5x+6=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2016 af mathon

       1x^2+(-5)x+6=0

   \begin{matrix} a=1\\\; \; \; \; \; b=(-5) \\ c=6 \end{matrix}

   d=b^2-4ac=(-5)^2-4\cdot 1\cdot 6


Svar #2
11. september 2016 af AZ12 (Slettet)

Hvad får du diskriminanten til? :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2016 af mathon

genlæs #1.


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.