Matematik

Vektoreregning

12. september 2016 af FuckSchool - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen
Er stødt på nogle opgaver i matematik som jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg skal regne ud? Opgave 1a,1b og 1c har jeg lavet, men derefter kan jeg ikke mere.

Har linket opgaverne.

Tak for hjælpen på forhånd :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2016 af peter lind

1.

d) Brug at a·b =|a||b|cos(v)) hvor v er den søgte vinkel

e) Arealet = determinanten af a og b.

f) (b)b/|b|


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2016 af mathon

f)
             \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}}=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |}\cdot \frac{\overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |}


Svar #4
12. september 2016 af FuckSchool

#2

1.

d) Brug at a·b =|a||b|cos(v)) hvor v er den søgte vinkel

e) Arealet = determinanten af a og b.

f) (b)b/|b|

Hvad betyder de lige streger du har lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2016 af peter lind

numerisk værdi eller om du vil længden af vektoren


Skriv et svar til: Vektoreregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.