Matematik

Hjælp! Lineær regression

16. september 2016 af Sara678 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej har brug for hjælp til min opgave da jeg er lidt forvirret ;)
Jeg har punkterne 3,5 og 6,11 og jeg skal bruge to punktsformlen for at beregne ligningen.

Er lidt i tvivl så vil gerne vide om jeg er på rette spor ;)

Tak påforhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2016 af mathon

                                   \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

                                   \frac{y-5}{x-3}=\frac{11-5}{6-3}


Svar #2
16. september 2016 af Sara678 (Slettet)

A= 2
B= Y1 - a*x = 5-2*6= 7 ?? Er det rigtigt eller er jeg helt galt på den

Svar #3
16. september 2016 af Sara678 (Slettet)

Har fundet ud af det ;)

Skriv et svar til: Hjælp! Lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.