Matematik

hjælp til aflevering

18. september 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvem kan hjælpe??

se bilag


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2016 af PeterValberg

a) Indsæt P = 20 og L = 55 og beregn Lix-tallet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2016 af PeterValberg

b) Indsæt P = 50 og lix = 22, beregn L

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
18. september 2016 af sara588k (Slettet)

har lavt a men forstår ikke b


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2016 af mathon

b)
                                 \frac{L}{5}=Lix-\frac{500}{p}

                                L=5\cdot \left (Lix-\frac{500}{p} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2016 af PeterValberg

Med de kendte tal indsat:

22=\frac{500}{50}+\frac{L}{5}

22=10+\frac{L}{5}
1 2=\frac{L}{5}

L=60

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
18. september 2016 af sara588k (Slettet)

mange tak :-)


Skriv et svar til: hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.