Matematik

Hjælp med variabel i matematik

20. september 2016 af miljoi - Niveau: B-niveau

Tjek billedet herunder

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af mathon

    A)
                     V(x)=75.000\cdot (100\%-2{,}4\%)^x

                     V(x)=75.000\cdot (1{,}00-0{,}024)^x

                     V(x)=75.000\cdot0{,}976^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2016 af mathon

B)
         Løs        
                     \frac{1}{2}\cdot 75.000=75.000\cdot 0{,}976^{X_{\frac{1}{2}}}


Svar #4
20. september 2016 af miljoi

Hvordan skal jeg løse b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2016 af mathon

                  \frac{1}{2}= 0{,}976^{X_{\frac{1}{2}}}          logaritmér


Svar #6
20. september 2016 af miljoi

okay, tusind tak!


Skriv et svar til: Hjælp med variabel i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.