Matematik

aflevering

20. september 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe med denne her opgave???

se bilag


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af mathon

a)

                 C=\cos^{-1}\left ( \frac{26}{30} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2016 af mathon

b)
             A=90^\circ-C+\tan^{-1}\left ( \frac{13}{\left | AH \right |} \right )


Svar #4
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

kan 29,9 passe ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2016 af mathon

   Ja.


Svar #6
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

mathon der er to opgaver i opgave a


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. september 2016 af mathon

a)
         Bestem \left | AH \right |.

         Brug Pythagoras.


Svar #8
20. september 2016 af sara588k (Slettet)

ok mange tak


Skriv et svar til: aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.