Matematik

forklaring

22. september 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau

v=k*[CV^+ ]^m*[OH^- ]^y

derfor

v = k^1 * [CV]^y , hvis y= 1

v= k^1 *[CV]

Jeg ved at udtrykket kommer til at blive: v= k *[CV^+]^1

fordi [OH^-]^0 = 1

men hvordan forklare jeg at vi kommer frem til dette? Jeg har svært ved at sætte ord på det.

Håber der er nogle der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2016 af Soeffi

#0

v=k*[CV^+ ]^m*[OH^- ]^y

derfor

v=k*[CV^+ ]^m*[OH^- ],

hvis y= 1


Svar #2
22. september 2016 af Mm98

Dette er til en kemi rapport. Jeg har lige fundet ud af hvad k er.

Jeg skal bare forstå/forklare hvordan jeg kom frem til at  v= k *[CV^+]^1

Jeg har skrevet at grunden til at dette bliver udtrykket er fordi at [OH^-]^0 er nul, derfor fjerner vi den også kommer der til at så følgende......

Synes bare at det lyder dumt da jeg har svært ved at forklare det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2016 af Soeffi

#2

Hvad er CV?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2016 af mathon

Reaktionshastigheden for y=x=1

                                          v=-\frac{\mathrm{d} \left [ CV^+ \right ]}{\mathrm{d} t}=k_1\cdot \left [ CV^+ \right ]                                            


Svar #5
22. september 2016 af Mm98

#4 Er det som jeg har skrevet ikke korrekt?

Jeg skal også opskrive et hastighedsudtryk, skal det gøres på samme måde? måske dividere absorbansen med hældningskoefficienten?

#3 CV = krystalviolet

:)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2016 af AMelev

a= 1, men det giver jo også mere mening, da det bliver ganget på. Hvis du ganger med 0, bliver resultatet jo 0.


Skriv et svar til: forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.