Matematik

Sansynlighed

25. september 2016 af ibrahimibo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Lad U = {1,2, 3,4, 5} være et udfaldsrum med sandsynlighedsfunktionen P. Bestem P(4), når det oplyses, at

P(1) = P(2) = P(3) = P(4) = P(5)
P(1) = P(3) = 0,1 og P(2) = P(4) = P(5)
P(1) = P(3) = 0,1, P(2) = 0,2 og P(5) = 0,3


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2016 af peter lind

Du skal i alle tilfælde bruge at summen af sandsynlighederne er 1


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. september 2016 af StoreNord

P(1) = P(3) = 0,1,                        P(2) = 0,2         og            P(5) = 0,3    =>

P(4)= 1 - P(1) - P(2) -P(3) - P(5)


Svar #3
25. september 2016 af ibrahimibo (Slettet)

kan du gå i dybte med det Peter lind? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. september 2016 af peter lind

Kald p(4) = x. I den første er P(1) = P(2) = P(3) = P(4) = P(x) = P(5) = xsom indsat i summen i #1 giver x+x+x+x+x=1


Skriv et svar til: Sansynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.