Fysik

hjææælp

25. september 2016 af madsshrøder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvor stor en kraft skal en vægtløfter bruge for at løfte 125 kg

A) ca. 12,5 N

B) ca. 125 N

C) ca. 250 N

D) ca. 1250 N


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2016 af mathias1997

Tænk over tyngdekraften og at kranen skal modvirke denne kraft.

F_t=m\cdot g

F_t=125\cdot 9,82=1227,5N


Svar #2
25. september 2016 af madsshrøder (Slettet)

jeg skulle bare have et svar 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2016 af fosfor (Slettet)

Tyngdekraften er 9.82 newton pr. kg. Dvs tyngdekraften holder fast i de 125 kg med en kraft på 9.82 N/kg * 125 kg.


Svar #4
25. september 2016 af madsshrøder (Slettet)

tak


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.