Matematik

omskriv brøk til decimaltal

27. september 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan omskriver man følgende 

8 2/5

1/4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2016 af astriddahl999 (Slettet)

8 2/5= 8,4

1/4=0,25


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2016 af astriddahl999 (Slettet)

du skal blot gennemfører divisionen, eks. 2/5= 0,4

8+0,4=8,4


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2016 af mette48 (Slettet)

Forlæng brøken til 10dele eller 100dele ved at gange med samme tal i tæller og nævner

8 2/5

1/4 ?

10dele skrives lige efter kommaet, 100dele skrives på de to pladser lige efter kommaet


Skriv et svar til: omskriv brøk til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.