Matematik

Numerisk værdi

05. oktober 2016 af hfs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, hurtigt spørgsmål.

Hvis jeg har den numeriske værdi til et regnestykke, fx |-3+2|

Skal jeg så starte med at regne -3+2=-1 ud og så sige |-1|=1, eller skal jeg starte med at tage den numeriske værdi af begge tal |-3+2|=3+2=5?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2016 af StoreNord

starte med at regne -3+2=-1 ud og så sige |-1|=1.

Tegnet   |  |   virker som en parentes      (  ).


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2016 af maria2datter (Slettet)

Ja, begynd altid inde. StoreNord har ret 


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. oktober 2016 af Capion1

Om absolut værdi gælder der generelt:
|a1 ± a2 ± ...|  ≤  |a1| + |a2| + ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2016 af maria2datter (Slettet)

Se fil vedhæftet


Svar #5
05. oktober 2016 af hfs (Slettet)

tak for det <3


Skriv et svar til: Numerisk værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.