Fysik

fysik/kemi

09. oktober 2016 af Rikkepigen16 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen, 

Jeg sidder og slås med disse opgaver. 

Opg. a har jeg lavet, men de resterende opgaver- jeg har den fjerneste ide om hvordan de skal gribes an. 

Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: fysisk kemi opg. 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har ΔH ved 25o. Du kan beregne ΔH ved 100o vha. formlen.

ΔH(T2) = ΔH(T1) + ΔCp,m(T2 - T1)

hvor

ΔCp,m er defineret som

ΔCp,m = ∑νCp,m(produkter) - ∑νCp,m(reaktanter)

 

Flammetemperaturen kan findes af

-ΔH = ΣνCp,m(produkter) * (Tf - Tstart)


Skriv et svar til: fysik/kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.