Matematik

Hjlææææææææælp, Urbilleder

10. oktober 2016 af linekristensen94 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Er der nogen som ved hvordan jeg løser opgave 1, 2 med urbillederne

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2016 af AMelev

Så vidt jeg forstår "urbilleder" er f -1(A) = {x∈Dm(f)| f(x) ∈ A} (Kilde). I dit eksempel er Dm(f) = R

f -1(R) = {x|f(x)∈R}, (dvs. alle x)
 f -1([0,2]) = {x|f(x)∈[0,2]}  Løs ligningerne f(x) = 0 og f(x) = 2, tegn grafen for f og se, hvor f(x) ligger i [0,2].
osv.


Skriv et svar til: Hjlææææææææælp, Urbilleder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.