Matematik

kvardratnet på 0,25 km2

22. oktober 2016 af catia2904 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle sammen, jeg har brug for hjælp til en opgave

opgaven er sådan: hvorfor svarer arealet af hvert kvadrat på kvadratnettet til 0,25 km2 i virkeligheden?

jeg forstår ikke opgaven og tænkte på om en kunne hjælpe?

Vedhæftet fil: Photo Booth-bibliotek.zip

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2016 af mette48 (Slettet)

Jeg kan ikke gætte mig til hvad der mangler i opgaveteksten, hvor er kvadratnettet og resten af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2016 af Capion1

0,25 km2 = 250000 m2 = (500 m)2 = arealet af et kvadrat med siden 500 m


Skriv et svar til: kvardratnet på 0,25 km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.