Fransk

Fransk

27. oktober 2016 af Zahra1999 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, i skønne mennesker derude. 

Jeg har lavet noget fransk, hvor jeg skal indsætte verberne og oversætte. 

Jeg har lavet dem jeg kunne finde ud af, ville høre om der ikke var nogle skønne sjæle der ville hjælpe mig? Ville være en kæmpe hjælp. :)

På forhånd tak:)

Vedhæftet fil: Bøjning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2016 af peterlravn

–    Je danse (danser) avec un bel homme
Oversættes til dansk: Jeg danser med en smuk mand. 
–    Vous me fasciniez (fasciner) 
Oversættes til dansk: I fascinere mig 
–    Tu me chogues (choquer) souvent. 
Oversættes til dansk: Du chokerede mig ofte. 
–    L´inspecteur favorise (favoriser) toujours les jeunes filles. 
Oversættes til dansk: Toujours = Altid / Jeunes = unge
–    Les jeunes ……. (refarder) la télé. 
Oversættes til dansk: Når verbet ender på 'er' i infinitiv, skal de bøjes med 'ent' i flertal. Brug: http://leconjugueur.lefigaro.fr/conjugaison/verbe/regarder.html
–    Martine arrive (arriver) toujours à l´heure. 
Oversættes til dansk: Arriver = Ankommer. Hvad mon 'à l´heure' betyder?
–    Nous écoutons (écouter) la radio. 
Oversættes til dansk: Écouter = Lytte
–    Ces fruits …… (donner) beaucoup de jus. 
Oversættes til dansk: Igen: 'ent'. Donner er i dette tilfælde 'blive'. Gæt hvad 'jus' er.
–    Je Parle (parler) au téléphone.
Oversættes til dansk: Parler = Taler.
–     On …… (trouver) le criminel. 
Oversættes til dansk: Trouver skal bøjes på samme med ved 'il' som ved 'on'. Trouver = Finder. Le er her 'ham'.
–    Elle ferme (fermer) la prote. 
Oversættes til dansk: Skal der stå "Porte"? Altså en port? Ferme = Lukke.
–    Pierre …. (penser) à sa mere. 
Oversættes til dansk: Pierre er det samme som 'il'. Penser = Tænker.
–     Tu demandes (demander) le prix. 
Oversættes til dansk: Demander = Ønske/Bede om/Anmode.
–    Elles emportent (emporter) la lampe. 
Oversættes til dansk: Emporter = Tage med sig.
–    Ils amient (aimer) aller au marché aux puces. 
Oversættes til dansk: Aimer = Elsker / Marché aux puces = Loppemarked

Læs rettelserne igennem, og udfyld selv! :)


Svar #2
27. oktober 2016 af Zahra1999 (Slettet)

#1

Kan simpelthen ikke komme videre. Vil du være sød at rette det jeg har lavet indtil videre?

Vedhæftet fil:Bøjning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2016 af peterlravn

Her er der lidt rettelser.

Vedhæftet fil:SP.docx

Skriv et svar til: Fransk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.