Matematik

Differentielregning

03. november 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hejsa hvordan løses denne opgave??
Vedhæftet fil: IMG_9125.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2016 af 012343210

Hvis tangenten er parralel med den lige linje har den samme hældning. Derfor finder du hvor f'(x)=2

Resten af koordinaten findes ved at regne f(x) - med den x-værdi du har fundet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2016 af 012343210

f'(x)=3x^2-1=2 => x^2=1 => x=1 og x=-1

f(1)=1^3 -1 + 1 = 1

f(-1) = (-1)^3 -1 +1 = -1

Svar: (1,1) og (-1,-1)


Svar #3
03. november 2016 af Liselotteeee (Slettet)

er der ingen forklaringer bag det du gør?:/


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2016 af 012343210

Prøv og kig på de to svar....

#1 angiver proceduren og #2 udregningen...


Skriv et svar til: Differentielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.