Matematik

Fra brøk til potens

04. november 2016 af victorhjort (Slettet) - Niveau: C-niveau

OPGAVEN er stillet


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2016 af mathon

         \left(\left(\frac{1}{3} \right )\cdot x^{-2} \right ){}'=-\frac{-2}{3}x^{-3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2016 af mathon

                   ((1/3)x-2)' = -(2/3)x-3


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2016 af AMelev

#2

                   ((1/3)x-2)' = -(2/3)x-3     Differentiation

Brug formlen for stamfunktion til xa og reglen om, at "konstant ganget på følger bare med".


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2016 af Capion1

# 0
Første del af opgaven, fra "hvad1" skal omskrives, til "hvad2"?
Det, du har skrevet, kaldes et polynomium
p (x) = anxn + an - 1xn - 1 + ... + a1x + a0


Skriv et svar til: Fra brøk til potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.