Matematik

Differentialligning på Maple!

05. november 2016 af Hazal123456789 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens! Jeg har brug for hjælp i to opgaver! Forstår virkelig intet -.- 

Vedhæftet fil: mattttt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af HenrySidis (Slettet)

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1716277


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2016 af AMelev

Knud Nissen, Maple_A-niveau indeholder bl.a. Vektorer, Trigonometriske funktioner, Differentialligninger og Chi2-test.

Video_differentialligninger


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2016 af Therk

dsolve( {ligning, begyndelseskriterie} );

Begyndelseskriterier på formen

y(x0) = y0

Eksempel:

eqn := D(y)(x) = exp(x)/y(x);
dsolve({eqn,y(log(2)) = -3);

For yderligere hjælp,

?dsolve;


Skriv et svar til: Differentialligning på Maple!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.