Matematik

mat

17. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

bestem f´(x0) og f´(5) når  f(x) = 12x+7


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2016 af pååå (Slettet)

når du bestemmer f(5), sætter du vel bare 5 ind på x's plads og regner


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2016 af StoreNord

Når   f(x) = 12x+7    så er      f'(x)=12

Så f'(0)  og f'(5)  er begge 12


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.