Matematik

Geometri - trigonometri

18. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Jeg har nogle trigonometri opgaver jeg skal bruge hjælp til. Håber I kan hjælpe

Opgaven er vedhæftet

Det er opgave 1) a & b og 2) a & b


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2016 af mathon

Opgave 1

     a)
         
          cosinusrelationen

                                                     \left | BC \right |=\sqrt{\left | AB\right | ^2+\left | AC\right | ^2-2\cdot\left | AB\right |\cdot \left | AC\right |\cdot \cos\left ( \angle BAC \right ) }


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2016 af mathon

Opgave 2

     a)
         
          sinusrelationen

                                                  \frac{ b }{\sin(B)}=\frac{ c}{\sin(A+B)}              \sin(v)=\sin\left ( 180^{\circ}-v \right )
                                               


Svar #4
18. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

invSin(30)*10=?

er det sådan man løser den


Svar #5
18. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

den skal løses i maple


Svar #6
18. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

hej mathon, hvis du skulle løse opgave 1 og 2, hvad ville dit facit så blive.

på forhånd tak


Skriv et svar til: Geometri - trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.