Tysk

Rettelse af sætninger

20. november 2016 af Signes785 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Er der mulighvis en der vil se på nedenstående sætninger? 
Hun husker, hvor forvirret hun var, og hvordan hun spænede hjem til sine forældre for at blive trøstet

= Sie erinnert, wie verwirrt sie war, und wie sie nach Hause zu seinen Eltern zu trösten zu werden.

Han var en flot fyr med imødekommende øjne, mørkt hår og slank figur, der spadserede rundt i Aarhus i civilt tøj.
= Er war ein netter kerl mit freundlichen Augen, dunkle Haare und schlanke Figur da spazierte rund in Aarhus in Zivilkleidung. 
Her fødte hun Birgitte, som straks blev sendt til børnehjem
= Hier sie Birgitte gebar, die wurde sofort an das Kinderhein geschickt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

#0

Sie erinnert, wie verwirrt sie war, und wie sie zu seinen Eltern nach Hause rannte, um getröstet zu werden.

Er war ein schöner / hübscher Kerl mit entgegendkommenden (= "imødekommende) Augen, dunklem Haar und schlanker Figur, der in Aarhus in zivilen Kleidungen (bedre: "in Zivilkleidungen" = civiltøj) (herum)spazierte.

Hier gebar sie Birgitte, die sofort ins Kinderheim geschickt wurde.


Skriv et svar til: Rettelse af sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.