Matematik

HVAD ER DET RIGTIGE SVAR ?

23. november 2016 af LSD123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

22 + 22 X 0 + 22 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2016 af mariarasmussen96 (Slettet)

44?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2016 af knerken (Slettet)

=44!!!

uanset hvor stort et tal man ganger med 0, så vil facit altid blive 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2016 af hesch (Slettet)

Man har vedtægter for operatorers hierarkiske rangorden ( eller hvad det nu hedder ). Hvad angår "+", "-", "*", "/", er rangordenen:

1)  "*", "/"
2)  "+", "-"

Med denne fremhævet, kan ligningen skrives:

22 + ( 22 * 0 ) + 22 = 22 + 0 + 22 = 44.

Med omvendt rangorden, kan den skrives:

( 22 + 22 ) * ( 0 + 22 ) = 44 * 22 = 968

Menes det sidst skrevne, skal det fremgå af netop parenteserne.


Svar #4
23. november 2016 af LSD123 (Slettet)

Der er ingen parenteser, men jeg løste det ud fra (22 + 22 ) x 0 + 22 = 22

Men fik at vide det var forkert


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2016 af knerken (Slettet)

Undskyld mig, men lad nu ikke så simpelt et regnestykke blive mere kompliceret end det er.

I sådan en opgave udregner man først gange og divisionsudtrykkene og da der ikke er skyggen af paranteser i opgaven  adderes og subtraheres der derefter fra venstre mod højre

altså: 1) 22*0=0, hvilket indsættes i opgaven

2) 22 + 0 + 22 = 44


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2016 af hesch (Slettet)

#5:  Du behøver ikke at undskylde dig og at bagatellisere det "simple regnestykke".  Det virker nedladende.

Hvad man ved og er opmærksom på, er sjældent kompliceret for èn selv, men nogle er ikke opmærksomme på dette "operatorhierarki", hvilket jeg egentlig ikke finder forbløffende. De har formodentlig aldrig hørt om det, men det er ikke nødvendigvis deres egen skyld.

IT-folk og programmører har lært det - gennem erfaring.

At gennemgå opgaveløsningen èn gang til for prins Knud i #5, finder jeg helt unødvendig.


Skriv et svar til: HVAD ER DET RIGTIGE SVAR ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.