Matematik

bestem vinklen

24. november 2016 af christianb94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder med en sidste opgave i en aflevering som jeg ikke rigitg kan få løst.
nogle der kan give en hjælpende hånd?
Det er opgave b i den vedhæftede fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2016 af mathon

            \left | AE \right |=\left | CD \right |=\left | BD \right |-\left | BC \right |=(200\;m)-\left ( 272\;m \right )\cdot \tan(25^\circ)=73{,}1643\;m

            \sin(F_{spids})=\frac{\left | AE \right |}{\left | AF \right |}

            F_{spids}=\sin^{-1}\left (\frac{73{,}1643}{700} \right )

           


Svar #3
24. november 2016 af christianb94 (Slettet)

tak! 


Skriv et svar til: bestem vinklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.