Matematik

Integrale

24. november 2016 af hejmitnavnerhans (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej mennesker håber i kan hjælpe med dette

Grafen for funktionen givet ved f(x)=x^2 og g(x)=2 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x=2 og x=4 et område, der har et areal. Bestem uden hjælpemidler dettte areal


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2016 af Anonyminized (Slettet)

Brug formlen for areal mellem to grafer, evt. tegn det ind i Geogebra, så giver det et bedre overblik over hvad du egentlig sidder og regner på :) 

Se evt. http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/integralregning/areal-mellem-to-funktioner


Svar #2
24. november 2016 af hejmitnavnerhans (Slettet)

Hej. Har nemlig kigget på dette. Kan bare ikke få det til at give mening? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2016 af StoreNord

Nej, det har du ret i. Måske skulle det være g(x)=2x          ?


Svar #4
24. november 2016 af hejmitnavnerhans (Slettet)

Nej, der står egentlig bare 2 uden x


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2016 af StoreNord

Så er det området, hvor jeg har sat punktet A på vedhæftede tegning.

Vedhæftet fil:Integrale.png

Svar #6
24. november 2016 af hejmitnavnerhans (Slettet)

Taaak for hjælpen. Det giver mening


Skriv et svar til: Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.