Matematik

Normalfordeling

27. november 2016 af Lauramattesen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej er der nogen der kan hjælpe mig med opgave 2?
 


Svar #1
27. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

Jeg ved at jeg skal finde P(x\geq 1), ved dog ikke helt hvad jeg skal indtaste i mti CAS værktøj


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2016 af peter lind

Du skal finde P(X >100)

Den kan evt bergenes  som 1 -P(X <100)

Du skal indtaste middelværdi spredning eller varians og de 100


Svar #4
27. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

Mener du ikke de 10 faldskærme i stedet for 100


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. november 2016 af peter lind

Undskyld jeg så på 1

Her har du en binomialfordeling med n = 10 og p = resultatet fra 1. Du skal så finde P(X <10) = P(X≤9) = 1-P(X=0)


Svar #6
27. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

Tak! Hvad med opgave 3? Jeg tror jeg skal bruge denne formel:
\mu = xp-\sigma *zp hvor sigma er 40 og zp=0.999, jeg ved dog ikke helt hvad xp er?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2016 af peter lind

Der gælder at hvis en stokastisk variabel X med middelværdi μ og spredning σ vil (X-μ)/σ være normalfordelt med middelværdi 0 og spredning 1. Du kan så lå op i et CAS værktøj hvad  (X-μ)/σ  skal være hvis sandsynligheden  skal være mindre end 0,001


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.