Matematik

reduction

29. november 2016 af maikenmarie - Niveau: B-niveau

4 * x^3/ kvadratrod x * kvadratrod x = 4 * x^3/x = 4*x^2

Hvordan kan det her være?

Jeg forstår godt at kvadratrod x * kvadratrod x bliver x, men resten forstår jeg ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af PeterValberg

det skyldes en potensregel

\frac{a^m}{a^n}=a^{m-n}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
29. november 2016 af maikenmarie

Tak!


Skriv et svar til: reduction

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.