Matematik

Opgave 6

08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Kan nogle hjælpe mig med at løse opgave 6?
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af peter lind


Svar #2
08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Og med opgave 5

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2016 af peter lind

Find ligningen for tangenten. Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0) ) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0). Brug ligningen til at finde skæringen med akserne. 


Svar #4
08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Skal jeg finde skæringerne for at bestemme arealet

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2016 af peter lind

opgave 5  Find f(35)

Løs ligningen f(v) = 7

Find f'(v) og løs ligningen f(v) = 0


Svar #6
08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg har bestemt tangentens ligning til y= -3x+6 hvad skal jeg så gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2016 af peter lind

find skæringen med akserne


Svar #8
08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

skal jeg sætte ligningen y=0?


Svar #9
08. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

eller skal jeg sætt y=f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. december 2016 af peter lind

Du skal sætte henholdsvis y = 0 og x = 0 i tangentens ligning for at finde skæringen med akserne.


Svar #11
09. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

jeg har fået skæringerne med akserne til (0,2) og (6,0) hvad skal jeg så gøre?


Svar #12
09. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

mener (2,0) og (0,6)


Brugbart svar (0)

Svar #13
09. december 2016 af peter lind

Se på tegningen. Du skal finde arealet af en retvinklet trekant hvor kateternes længde er henholdsvis 2 og 6


Svar #14
09. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

så skal bare sige T= 1/2*2*6=6


Svar #15
09. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

hvordan skal jeg løses med (-2,-2)


Svar #16
09. december 2016 af Mie12345678 (Slettet)

hvordan skal løse med (-2,-2)


Brugbart svar (0)

Svar #17
09. december 2016 af peter lind

Du skal løse den for punktet (-2, f(-2) )

Du skal lave de samme beregninger som i den første del blot med 1 erstattet med -2 altså start med at find tangentens ligning


Skriv et svar til: Opgave 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.