Matematik

OPTIMERING

09. december 2016 af fuzzan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal optimere dette: 

se vedhæftet fil! Er virkelig i nød skal snart aflevere

Det drejer sig om opg 7

Vedhæftet fil: OPTIMERING.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2016 af Stats

Hvis du lader x være hhv |DA| og |CB| og y være |AB|, så har du

y + 2x = 20
y·x = A

y = 20 - 2x
A = (20 - 2x)·x = 20x - 2x2

A' = 20 - 4x = 0 ⇒ x = 5

y + 2·5 = y + 10 = 20 ⇔ y = 10

hvilket vil sige y = |AB| = 10 og x = |DA| = |CB| = 5

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: OPTIMERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.