Matematik

hjælp til aflevering

09. december 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvem kan lave den for mig eller hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2016 af PeterValberg

a) Indsæt x = 5 i forskriften for f
     Løs ligningen:    -2x + 12 = 16

b) Løs:    f(x) = g(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.