Fysik

Kraftmoment kaffemølle

11. december 2016 af Jepp5220 - Niveau: A-niveau

Sidder med et problem med denne opgave:

http://imgur.com/a/v7xSr

Mangler egentlig bare c), hvordan finder jeg den ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af peter lind

Tilført energi = kraft*vej


Svar #2
11. december 2016 af Jepp5220

Kan du uddybe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af peter lind

så vidt jeg kan se trækker kraften samme vej som hastigheden i angrebspunktet i så fald er arbejdet = tilført energi = kraft*vej hvor vejen er omkredsen i cirklen*antal omdrejninger


Skriv et svar til: Kraftmoment kaffemølle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.