Matematik

Vektorfunktion og banekurve

19. december 2016 af Peter1010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan vise mig hvordan man kan karakterisér banekurven for skråt kast uden luftmodstand med en parameter-fremstilling/vektorfunktion? 
Eller hvor jeg kan læse om det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2016 af mathon

               \overrightarrow{v}=\begin{pmatrix} v_o\cdot \cos(\alpha )\\ v_o\cdot \sin(\alpha ) \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 0\\-g \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Vektorfunktion og banekurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.