Fysik

Et smalt kar

26. december 2016 af Maiskolben (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen! 

Jeg sidder med en opgave, som jeg slet ikke kan finde ud af. 

Et smalt kar har en bund på 1/10 m2

I karret er der 1/10 m3 vand

Beregn tyngdekraften på dette vand og vandets tryk på bunden

Håber på at der er en som kan hjælpe mig :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2016 af peter lind

masse af vand = massefylde*rumfang

tyngdekraft = masse*tyngdeaccellerationen

tryk på bunden = tyngdekraft på vand divideret med areal af bund


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2017 af henr9533 (Slettet)

LETS GO MAI. Æ KAN HJÆLPE DIG SMUKKE!


Skriv et svar til: Et smalt kar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.