Matematik

335+413=???

03. januar 2017 af lauge0322 - Niveau: 7. klasse

335+413=???

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2017 af PeterValberg

Se denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. januar 2017 af lauge0322

UPS kom til at skrive den forkert ;D


Skriv et svar til: 335+413=???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.