Fysik

.

04. januar 2017 af lisejensen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Evelyn skyder en bold lodret op i luften med en starthastighed på 14,7 m/s

a) hvor højt kommer bolden?(se bort fra luftmodstand)

b) Hvad er boldens hastighed, når de  er halvejs oppe i luften? (se bort fra luftmodstand)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2017 af peter lind

Du skal bruge energibevarelse E = mgh+½mv2 er konstant. Konstanten kan du finde f startbetingelserne h=0 v = 14,7m/s. Det bemærkes at m kan forkortes ud


Skriv et svar til: .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.