Matematik

Integraler

10. januar 2017 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer! 
Jeg er stået fuldstændig af ved denne opgave, og håber i vil hjælpe mig. 

Den er vedhæftet, tak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2017 af Number42 (Slettet)

\int_{0}^{1} e^{-x}+2 dx= \int_{0}^{1} e^{-x} d(x)+\int_{0}^{1} 2 d(x)

det første led skriver du til = -\int_{0}^{1} e^{-x} d(-x) og det burde du vide hvordan man gør

Ligeledes ned det andet led.


Svar #2
10. januar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

Tak for hjælpen!!!
Du skriver at jeg burde vide hvordan man gør, men det gør jeg desværre ikke :/ det er derfor jeg prøver at få lidt hjælp herinde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2017 af mathon

a)
           \int_{0}^{1}\left ( e^{-x} +2\right )\mathrm{d}x=\left [ -e^{-x}+2x \right ]_{0}^{1}


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2017 af mathon

b)
           \int_{1}^{2}\left (\frac{3}{x}+e^{2x}\right )\mathrm{d}x=\left [ 3\ln(x)+\frac{1}{2}e^{2x} \right ]_{1}^{2}


Svar #6
11. januar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

TUSIND TAK !


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.