Matematik

fald i procent

10. januar 2017 af nissen9621 - Niveau: 8. klasse

hejsa.

f.eks et par shorts er faldet fra 200 kr. til 170 kr.  hvor stort er faldet i procent


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2017 af fosfor (Slettet)

hvor manger procent er 30 af 200?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2017 af hjæpsøges (Slettet)

=15%

15% á 100 =15

og så bare gang det med 2, da beløbet var 200 kr. og ikke 100 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. januar 2017 af Studentos

\frac{30}{200}*100 pct=fald


Skriv et svar til: fald i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.